Reacties van klanten


Hoi Mariska,

Bedankt voor de SUPER MOOIE foto’s!
We zijn heel tevreden over alles! Je neemt echt de tijd om mooie plaatjes te schieten. En wat fijn dat er de ruimte en tijd was om Mirco te voeden en te verschonen. Ook geweldig dat je een paar van de foto’s krijgt aangeleverd op cd-rom!
Mochten we in de toekomst weer een shoot willen dan komen we zeker bij je terug!
We vinden de foto's PRACHTIG!!! Bedankt!!!

- Pappa en Mamma van Mirco

Hallo Mariska,

Hartelijk dank voor de workshop. We hebben genoten, zo samen met het gezin. Je hebt me geleerd op het licht te letten, te kijken hoe een foto spannend kan zijn, een deel laten vervagen, herhaling aan te brengen. Ook dat je bij portretfotografie moet letten op zijlicht en niet direct van voren een foto moet maken. De regel van links naar rechts, kende ik ook niet. Wat diafragma inhield? Voor mij oorspronkelijk alleen maar een ingewikkelde term. Eigenlijk het enige waar ik ooit eerder van gehoord had, was proberen op dezelfde hoogte te fotograferen. 

Heerlijk zo'n workshop! Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!

Groetjes Irene (Middelaar) en gezin.

 

 Mariska is  creatief, spontaan, professioneel, goede en snelle service en het is betaalbaar.

 wij hebben de foto’s binnen gekregen en ze waren prachtig, mooie spontane foto's.

- Marion en Peter

 

Wat een leuke verrassing bij thuiskomst van onze vakantie vanmiddag: de link met foto’s!

Natuurlijk snel gekeken en wat ziet het er allemaal leuk uit! Oh, wat zal het moeilijk worden om daaruit te moeten kiezen……………maar we zullen ons best doen en ik heb de link doorgestuurd naar onze kinderen.
Nogmaals bedankt en je hoort van ons.
- Anky Tillema

 

Hoi Mariska,
De foto's zijn echt super geworden. Ik ben blij dat je zo geduldig was met die kleine jochies van ons en dat je ze zo mooi op de foto hebt kunnen zetten. Mijn moeder zal blij verrast worden met de canvasfoto! Thanx
Groetjes, Sandra Dijkstra

 

Wat een topdag! De middag van mijn vrijgezellenfeestje hebben mijn vriendinnen bij Marist Photographic geboekt. We hebben allerlei verschillende foto’s gemaakt. Een aantal met alle vriendinnen en een aantal speciaal van mij. We hadden diverse accessoires en outfits mee. We hebben echt veel gelachen. Mariska kwam ook met allerlei creatieve ideeën! Het resultaat was dan ook prachtig. Een van de foto’s hangt nog altijd, uitvergroot, aan mijn muur. Het was leuk om te doen en nu heb ik ook nog een mooie herinnering aan een geweldige dag met al mijn vriendinnen!
Thanks voor de gezellige middag! 
- Willeke Dootjes

 

Marist Photographic heeft voor ECOstyle diverse opdrachten zeer succesvol uitgevoerd.
Van verpakkingsfoto’s tot meedraaien in een complete fotoshoot. De afwerking, goede service en de kunst om volwassenen, kinderen, producten en de omgeving  prachtig op de foto te zetten, geeft duidelijk het professionele niveau aan. Het resultaat is dan ook een lust voor het oog. De foto’s gebruiken wij in onze catalogus, op onze website, in advertenties en voor promotiematerialen. Mocht u in een tuincentrum komen, kijk dan even naar de verpakking van de Escar-Go, ook deze is genomen door Marist Photographic.
Mariska, nogmaals bedankt voor je inzet.

- Janneke Eizema, Marketing coordinator Retail ECOstyle BV

 

Plaats ook een reactie! Gebruik hiervoor het contact formulier.