Even Voorstellen

“Een fijne herinnering, het mooiste van jezelf  naar voren laten komen in een prachtige foto aan de wand! Een reportage die ik voor jullie met veel zorg en aandacht wil maken"

Welkom bij Marist Photographic!

Mijn naam is Mariska Slump, mama van Matthijs en bonusmama van 3 kinderen.

Welkom bij Mijn bedrijf, waar ik kinderen in hun "onbevangenheid" op de foto mag zetten voor een waardevolle herinnering aan de muur. Voor later als ze groot zijn en hierop terug kunnen kijken. Voor de eeuwige herinnering.  Ik weet als geen ander hoe fijn het is om beelden te hebben van vroeger. Door een auto ongeluk in het verleden was ik mijn geheugen kwijt maar door de beelden die mijn ouders van mij hebben (albums vol), heb ik veel herinneringen terug kunnen halen. Foto's zijn zo waardevol! Dat is de reden waarom ik belangrijke momenten voor je vast wil leggen. En ohja... kinderen dat blijven we toch allemaal!?

Zwangerschap - Voor de één zo gewoon en voor de ander zo ver weg maar zo'n grote wens!
Prachtig hoe een leven zich in jouw buik aan het ontwikkelen is. Zo onbegrijpelijk dat dit leventje in jou groeit. Zo waardevol.
Een eer dat ik dit voor jou professioneel mag vastleggen. Zodat je terug kan kijken naar dit moment. Een moment wat je later nog moeilijk kunt voorstellen als jullie kleine spruit geboren is. 

En dan na 9 maanden is jullie kruimel geboren, jullie baby. Wonderlijk zo bijzonder. Je blijft er naar kijken!
Maar beelden in je hoofd vervagen, dus twijfel niet. Zet dit beeld vast, zorg voor een eeuwige herinnering. Kies bijvoorbeeld voor een newbornshoot.
Binnen enkele weken is jullie kindje al zo veranderd. Het gaat zo snel. Bij 3 á 4 maanden is er zo'n verschil. Eigenlijk zou je dit dan ook weer moeten kunnen vastleggen. Doe dit dan ook! Maak zelf leuke foto's pak een camera, ennuh maak niet alleen foto's met je telefoon.

Zodra je kindje kan zitten dan bel je mij weer. Dit is weer zo'n bijzonder moment, net als staan... een mijlpaal...  Een moment wat je niet voorbij zou moeten laten gaan. Net als voorgaande momenten, leg ik dit graag voor jullie vast. Kies bijvoorbeeld voor een Sittershoot. Dan heb je prachtige beelden van het moment dat jullie kindje net kan zitten. Geloof me het gaat zo snel en wat is het dan fijn dat je terug kunt kijken door de prachtige beelden die ineens zo waardevol zijn geworden.

Over waardevol gesproken...

Voor je het weet is er een jaar om. Groot feest!
Jullie baby is geen baby meer maar eet al mee en kan zitten, misschien kan hij/zij zelfs al staan. GEWELDIG, jullie baby is veranderd in een Dreumes. Dit wil je vieren met taart en gekkigheid. Waarom niet meteen kiezen voor een leuke Cakesmash fotoshoot. Een leuke fotoshoot waarbij jullie kleine de taart met zijn handjes en voetjes ontdekt. Lekker KLIEDEREN EN SPELEN en ondertussen leg ik het vast op beeld. Beelden die later en nu zo waardevol zijn.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Denk aan de feestdagen met je dierbare. Kerstfoto's Leuk toch!? En zo waardevol om deze foto's te hebben. De fijne tijd of misschien wel moeilijke tijd. Laten we eerlijk zijn, niet alles is vanzelfsprekend. Maar de liefde voor elkaar is zo waardevol, te mooi om niet vast te leggen op beeld. Een beeld waar je vol emotie en liefde naar terug kan kijken. Een beeld wat ik voor je maak.

Dat is de reden waarom ik fotograaf ben geworden!

 

Ik ben geboren in 1981 en inmiddels al aardig wat herinneringen en bijzondere momenten rijker. Momenten die ik voor geen goud had willen missen of vergeten. Herinneringen die je bij blijven door dit op beeld te zetten. Mooie momenten zoals bijvoorbeeld mijn huwelijksdag daar geniet ik van. Heerlijk even weg dromen naar deze dag tijdens een lekker warm kopje thee, bladerend door ons trouwalbum.

Sinds 2005 ben ik actief als fotografe. Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Daarom besloot ik mij in te schrijven bij de fotovakschool van Apeldoorn. Na het succesvol afsluiten van deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in portretfotografie. Tegelijkertijd heb ik gewerkt in een fotozaak, waardoor mijn kennis, inzicht en creativiteit in de fotografie behoorlijk is gegroeid. Door de jaren heen zijn Photoshop en Lightroom een 2e taal voor mij geworden. Om mij zelf te blijven ontwikkelen volg ik graag workshops en kan ik heerlijk weg duiken in een boek over fotografie.

Fotografie is mijn passie, ik ben een echte mensenfotograaf. Ik vind het fantastisch dat ik jullie herinneringen en mooie momenten mag vastleggen op beeld.

Neem gerust eens een kijkje op mijn site en wie weet zie ik u binnenkort.

 

“Het volgen van mijn passie…
Dat is precies de reden waarom ik fotografe ben geworden”

 

“ Het begint bij de geboorte van een mensenleven dit is zo bijzonder, zo speciaal!

Een herinnering van het prachtigste wat er bestaat.
Fantastisch dat ik dit mag vast leggen. Een herinnering wat met geen pen te beschrijven is, zo overweldigend is.

Geweldig om op beeld te zetten”

 

Marist Photographic te Emmeloord


e-mail: info@maristphotographic.nl
Telefoon: 06-23270620

Ingeschreven bij de Kvk te Leeuwarden