Even Voorstellen

“Een fijne herinnering, het mooiste van jezelf  naar voren laten komen in een prachtige foto aan de wand! Een reportage die ik voor jullie met veel zorg en aandacht wil maken"

Een voorstel rondje.

Mijn naam is Mariska Slump, Bonusmama van 3 kinderen en woonachtig in Emmeloord.
Geboren in 1981 en inmiddels al aardig wat herinneringen en bijzondere momenten rijker. Momenten die ik voor geen goud had willen missen of vergeten. Herinneringen die je bij blijven door dit op beeld te zetten. Mooie momenten zoals bijvoorbeeld mijn huwelijksdag daar geniet ik van. Heerlijk even weg dromen naar deze dag tijdens een lekker warm kopje thee, bladerend door ons trouwalbum.

Sinds 2005 ben ik actief als fotografe. Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Daarom besloot ik mij in te schrijven bij de fotovakschool van Apeldoorn. Na het succesvol afsluiten van deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in portretfotografie. Tegelijkertijd heb ik gewerkt in een fotozaak, waardoor mijn kennis, inzicht en creativiteit in de fotografie behoorlijk is gegroeid. Door de jaren heen zijn Photoshop en Lightroom een 2e taal voor mij geworden. Om mij zelf te blijven ontwikkelen volg ik graag workshops en kan ik heerlijk weg duiken in een boek over fotografie.

Fotografie is mijn passie, ik ben een echte mensenfotograaf. Ik vind het fantastisch als ik uw herinneringen en mooie momenten mag vastleggen op beeld.

Neem gerust eens een kijkje op mijn site en wie weet zie ik u binnenkort.

 

“Het volgen van mijn passie…
Dat is precies de reden waarom ik fotografe ben geworden”

 

“ Het begint bij de geboorte van een mensenleven dit is zo bijzonder, zo speciaal!

Een herinnering van het prachtigste wat er bestaat.
Fantastisch dat ik dit mag vast leggen. Een herinnering wat met geen pen te beschrijven is, zo overweldigend is.

Geweldig om op beeld te zetten”

 

Marist Photographic te Emmeloord


e-mail: info@maristphotographic.nl
Telefoon: 06-23270620

Ingeschreven bij de Kvk te Leeuwarden