Foto geboortekaarten


Informatie en Tarieven foto geboortekaarten.

 


Je kunt ook bij mij terecht voor foto geboortekaarten. Een hele persoonlijke manier om bij vrienden en familie de geboorte van jullie kleine spruit aan te kondigen.

Ik kan zowel de fotografie als het ontwerp verzorgen, maar je kunt ook kiezen voor een (online) ontwerper/drukker.

 

Wat de fotografie betreft, Je kunt ervoor kiezen om een foto met broertjes en zusjes op het geboortekaartje te laten verwerken en bijvoorbeeld een mooie foto van je buik. Er is van alles mogelijk en alles steeds in overleg. Nog leuker is het natuurlijk als er ook een foto van jullie pasgeboren kindje op het kaartje staat. Een geweldige eerste kennismaking!

 

Werkwijze.. 

Voor de uitgerekende datum kun je een kaartsoort uitkiezen en stemmen we af hoe het kaartje eruit komt te zien. daarna ga ik aan de slag en ontvang je via de e-mail een proefdruk zodat je thuis rustig kunt bekijken of het kaartje zo naar wens is. Als alles vastgelegd en besproken is, ontvang je de enveloppen zodat de kaartjes na het drukken meteen verzonden kunnen worden.

 

En dan is het zover..
jullie kindje is geboren, even een belletje naar mij zodat we een afspraak kunnen maken voor de fotoreportage van jullie newborn. En dan op de 3e of 4e dag na de geboorte (indien gewenst kan dit eerder) kom ik bij jullie langs om de foto's te maken. Thuis of in het ziekenhuis... De allermooiste foto's zet ik op een afgesloten gedeelte van mijn website, zodat je de foto's voor het kaartje rustig kunt uitzoeken op een moment waarop jullie het uitkomt. Nadat de fotokeuze is doorgegeven, maak ik het kaartje af en ontvang je deze zo snel mogelijk. 

Prijsindicatie:  

De prijs hangt samen met het ontwerp, het aantal kaartjes en de grootte van het kaartje. Maar om toch even een idee te geven volgen hier de kosten voor het meest gangbare ontwerp: een vierkant kaartje van 13,5 x 13,5 cm (uitgevouwen 27 x 13,5 cm), dubbelzijdig bedrukt.

Voor 50 van bovengenoemde kaarten zijn de totale kosten €180,00

Voor 100 van bovengenoemde kaarten zijn de totale kosten € 240,00.

Dit bedrag is exclusief de fotoreportage naar keuze, maar dit is inclusief de bewerking van het aantal besproken foto's voor op het kaartje.
Ook bij de prijs inbegrepen zijn:  standaard enveloppen, het ontwerp, de opmaak en het aanleveren bij de drukker.
 
 

Bijkomende kosten van de reportage kunnen zijn:
De prijs van de reportage is zonder afdrukken van foto's. 

Een fotoreportage van je baby €59,-

Een zwangerschapsreportage €59,-

Beide reportages tezamen voor €79,-

 Eventuele parkeerkosten bijv. bij het ziekenhuis worden doorberekend, net als reiskosten buiten Emmeloord.


Werkwijze, kaarten via de ontwerper 

Heb je al een kaartje gezien bij een aanbieder van geboortekaartjes, en wil je hier graag mooie professionele foto's op laten drukken. Dat kan!


 

Deze  "pasgeborene fotoreportage"  bedraagt €89,- en is inclusief maximaal 3 foto's voor op het kaartje. Je kunt de foto's via een persoonlijke pagina inclusief een webshop bekijken.

Mocht je zowel zwangerschapsfoto's als foto's van jullie pasgeboren baby op het kaartje willen? Dan is er het mooie voordeel van een "combinatie pakket" voor €135,-  dit pakket is inclusief
persoonlijke pagina met een webshop en inclusief €10,- online nabesteltegoed! inwisselbaar nadat u de link van mij via de e-mail heeft ontvangen.


Eventuele parkeerkosten bijv. bij het ziekenhuis worden doorberekend, net als reiskosten buiten Emmeloord.

Na de fotoshoot…

…ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de reeds gemaakte foto’s. ik geef een berichtje zodra de foto's online staan, ik  upload het geheel naar een speciaal voor jullie gemaakte pagina, compleet met een slideshow, en een privé webstore (waar je die €10,- nabesteltegoed kunt besteden aan bijvoorbeeld afdrukken of een gaaf glossy magazine met de foto’s erin! ) Zo kun je rustig op je gemak de zelfde dag en op elk gewenst tijdstip de foto's bekijken. Je geeft mij de fotonummers door van de foto's die je op het kaartje wenst te hebben via de mail. Als je nog extra bewerkingen uitgevoerd wilt hebben op de foto’s, bijvoorbeeld extra zwart-wit omzettingen, foto's in het sepia of een speciaal formaat dan ga ik daar nog mee aan de slag. Is de keuze definitief gemaakt dan stuur ik de foto's voor jullie door naar de drukkerij.
Het leuke is je kunt via deze pagina ook heel gemakkelijk de rest van de foto’s met je familie en vrienden, of op Facebook of Twitter delen.