...

Nieuwsupdate!

Te midden van een hoop mailtjes die nog beantwoord moeten worden, de boekhouding die er nog wat verlaten bij ligt en al die leuke foto ideeën waar ik maar niet aan toe kom, schrijf ik deze nieuwe blog. Want ja, ik zag dat het laatste artikel alweer lange tijd geleden geplaatst was terwijl ik juist alles graag up-to-date wil houden!

Wat is een jaar snel voorbij gevlogen zeg, en wat is er veel veranderd! Zoals velen van jullie weten ben ik inmiddels gevestigd in Emmeloord. Door alle drukte van verhuizen en dingen regelen was ik nog niet aan het aanpassen van mijn website toegekomen en mijn facebook pagina ligt er wat onaangeraakt bij. Door de drukte met alle fotoreportages heb ik geen tijd gehad om deze bij te werken. Ik ga dit meteen aanvoeren als mijn nieuwe voornemen voor 2016!  Natuurlijk is mijn website ook belangrijk, daarom ben ik er druk mee bezig tot in de late avond uurtjes. Zodat ik u/jou/jullie van alle informatie kan voorzien.

Omdat het nu alweer de maand December is, zitten we alweer in de feestdrukte. Het bedenken en organiseren van fotoreportages is mij niet ontgaan en er staan leuke nieuwe veranderingen en acties op de plank voor in het nieuwe jaar. Ik zou zeggen hou mijn website goed in de gaten en like mijn pagina op facebook, dan ontgaat je niks van al het leuks wat komen gaat.

Bij deze wens is ik iedereen fantastische feestdagen toe en voor degene die ik niet meer spreek, zeg ik alvast tot volgend jaar!