Blog

 • ...

  Nieuwsupdate!

  Te midden van een hoop mailtjes die nog beantwoord moeten worden, de boekhouding die er nog wat verlaten bij ligt en al die leuke foto ideeën waar ik maar niet aan toe kom, schrijf ik deze nieuwe blog. Want ja, ik zag dat het laatste artikel alweer lange tijd geleden geplaatst was terwijl ik juist alles graag up-to-date wil houden!

  Wat is een jaar snel voorbij gevlogen zeg, en wat is er veel veranderd! Zoals velen van jullie weten ben ik inmiddels gevestigd in Emmeloord. Door alle drukte van verhuizen en dingen regelen was ik nog niet aan het aanpassen van mijn website toegekomen en mijn facebook pagina ligt er wat onaangeraakt bij. Door de drukte met alle fotoreportages heb ik geen tijd gehad om deze bij te werken. Ik ga dit meteen aanvoeren als mijn nieuwe voornemen voor 2016!  Natuurlijk is mijn website ook belangrijk, daarom ben ik er druk mee bezig tot in de late avond uurtjes. Zodat ik u/jou/jullie van alle informatie kan voorzien.

  Omdat het nu alweer de maand December is, zitten we alweer in de feestdrukte. Het bedenken en organiseren van fotoreportages is mij niet ontgaan en er staan leuke nieuwe veranderingen en acties op de plank voor in het nieuwe jaar. Ik zou zeggen hou mijn website goed in de gaten en like mijn pagina op facebook, dan ontgaat je niks van al het leuks wat komen gaat.

  Bij deze wens is ik iedereen fantastische feestdagen toe en voor degene die ik niet meer spreek, zeg ik alvast tot volgend jaar!

  Lees meer

 • Ze zijn er! Gepersonaliseerde cases voor smartphones en tablets ontwerp hem zelf met de foto's uit de fotoshoot!

   

  Zo leuk!! nu te bestellen in je webstore:

  Gepersonaliseerde cases voor smartphones en tablets
  Deze hoesjes voor je tablet of telefoon beschermen jouw apparaat in stijl! Ontwerp een eigen unieke case voor je iPad, iPhone, Galaxy Phone... en meer en verander je favoriete gadget in een waar kunstwerk met je eigen foto!! De cases kunnen volledig worden gepersonaliseerd met iedere foto uit de fotoshoot en tekst.
  De kwaliteit van de hoesjes is erg hoog, het drukwerk superstrak en duurzaam!

  Heb je een fotoshoot gedaan bij Marist Photographic check dan je webstore, en bestel snel deze gave cases voor je device! Een Smartphone Case waarmee je gezien mag worden!

  Heb je eerder een fotoshoot bij marist photographic gedaan en ben je ook erg nieuwsgierig naar deze gave gadget maar staan je foto's niet meer online... Mail mij! Dan zet ik je foto link met webstore opnieuw online zodat ook jij gebruik kan maken van deze leuke gave gadget!

   

  Lees meer

 • Een echte eye-catcher!

  Kijk eens wat een leuke foto ik heb ontvangen van een klant, geweldig vind ik het om te zien hoe de canvas boven jullie dressoir hangt.
  gewoon even snel verstuurd via whatsapp, ik ontvang het graag!
  Anja & Johannes ik vind hem prachtig hangen! een echte eye-catcher! Heel veel plezier ervan!

  Lees meer

 • Canvas

  De fam. Loose is een alweer tijdje geleden in de fotostudio langs geweest.
  Maar ze zijn nog volop aan het genieten van hun foto's. Zo kreeg ik laatst een foto van hoe leuk de canvas boven het dressoir hangt! Gewoon even snel via de whatsapp helemaal geweldig vind ik dat! Ze hebben er zelfs het muurtje even voor gewit, als dat niet fantastisch is!
  De foto's kan ik jullie natuurlijk niet onthouden..

  Lees meer

 • 2 dagen oude Jorick

  Jorick is nu al een paar weken oud en al aardig in zijn ritme hoorde ik. Je mama Audrey is in de studio geweest voor een fotoshoot terwijl jij nog lekker warm in mama's buik zat. Een paar weken later ben je al geboren en heb ik je op de foto gezet in het ziekenhuis, zodat iedereen je kon bewonderen op je eigen geboortekaartje. Je pappa en mamma hebben een mooie dvd besteld met 25 foto's erop met daarbij een prachtige canvas waarop je nog maar 2 dagen oud bent.  Jorick van harte gefeliciteerd met je nieuwe ouders Audrey en Mark!

  Lees meer

 • 10 weken oude Thijs, nu al fotomodel!

  Het is alweer even geleden, toen kleine Thijs in de studio kwam bij Marist Photographic. Op de dag van de fotoreportage bleek hij toch een ander plan te hebben dan te poseren voor de camera, na een uur alle truken uit de kast gehaald te hebben zonder het resultaat wat ik voor ogen had besloot ik een nieuwe afspraak te maken. En jawel, de tweede keer was een groot succes, schitterende foto’s zijn er gemaakt van Thijs. Moe maar voldaan viel hij in slaap tijdens de laatste foto's. Thijs je bent een echt fotomodel! Je komt zelfs op de website te staan van kussengigant met onderstaande foto.

  Lees meer