Professionele bedrijfsfotografie, portretfoto's, en productfotografie

 

Originele en creatieve foto’s op uw website zullen het surfgedrag van uw potentiële klanten positief beïnvloeden. Deze zorgen er immers voor dat de mogelijke klant langer op uw website verblijft. Uw website wordt hierdoor optimaal bekeken.

 


 

ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE IN UW BEDRIJF

Een goede profielfoto nodig, zodat u zich beter kan presenteren op de bedrijfsmarkt via bijvoorbeeld LinkedIn? Sociale netwerken worden steeds belangrijker.
In de studio kunt u een professionele profielfoto laten maken tegen een lichte of een donkere achtergrond. Al voor €80,- inclusief een 30 minuten durende fotosessie*, heeft u al 5 bewerkte foto's naar eigen keuze in een lage resolutie. Deze zijn zeer geschikt voor internet en e-mail (plaatsing op uw website mag alleen met bronvermelding tenzij anders overeengekomen).
Heeft u liever een uitgebreide fotoreportage met foto's die geplaatst kunnen worden op bijv. uw website, in brochures en of in flyers vraag dan gerust naar de mogelijkheden.
Steeds meer bedrijven zien het belang van mooie en vooral sympathieke foto's van de medewerkers en zakelijke portretten op de website. Met persoonlijke portretten op de website laat u het gezicht achter uw bedrijf zien.

Offerte en werkwijze

Heeft u interesse in de diensten van Marist Photographic neem dan contact op, dan stuur ik u graag een
gepaste offerte.

* alle prijzen genoemd op deze site zijn excl. btw